SERVICE

CL TYRES

SERVICE

CL TYRES

 

Bij CL Tyres is de service naar de klanten toe heel belangrijk. Het gaat niet enkel om de verkoop van de banden, maar zeker ook om de after sales service. Deze steunt op drie pijlers: montage, herstellingen en opvolging.

Herstellingen

CL Tyres biedt 2 opties om herstellingen aan beschadigde banden uit te voeren. Wij gaan met onze gesofisticeerde apparatuur bij de klant ter plaatse en voeren daar onmiddellijk de herstelling aan kleinere beschadigingen uit. Hierdoor blijft de tijd dat de machine onbeschikbaar is, uiterst beperkt.

Indien de beschadiging echter te groot is om ter plaatse te kunnen herstellen, en de profieldiepte nog goed genoeg is om een warmvulcanisatie te rechtvaardigen, dienen wij de band mee te nemen naar het CL Tyres-atelier. De beschadiging wordt hier open gewerkt. Indien de beschadiging binnen de parameters valt, wordt in de tubeless-laag een pleister aangebracht die voor versteviging zorgt. Daarna gaat de band in een autoclaaf, welke door hete, droge lucht zorgt voor een betere hechting van de herstelling. Op die manier is de klant zeker van een snelle en kwalitatieve behandeling van zijn banden.

Indien u een band lekt rijdt zorgen we er ook voor dat u zo snel mogelijk weer operationeel bent. Bij kleinere beschadigingen is het mogelijk om de band ter plaatse te herstellen zodat u snel weer verder kunt. Wanneer de beschadiging van die aard is dat een vulcanisatie nodig is monteren we uw reserve band. Als u zelf geen reserve band heeft gaan we u een band uit onze depannage voorraad ter beschikking stellen tot uw band terug gemonteerd is.

 
Montage

Het is vanzelfsprekend dat de banden die we verkopen ook bij u ter plaatse gemonteerd worden. U moet dus niet zorgen dat de machines naar onze werkplaats komen. We hebben speciaal uitgeruste trucks om de grootste banden bij u op de site/werf te de- en monteren.

 
Advies & opvolging

Het leveren van maatgericht advies is vast en zeker het sterkste punt van CL Tyres. Wij stellen altijd de meest rendabele oplossing voor aan de klant. Daarbij worden alle parameters van iedere situatie (sector, frequentie van gebruik,…) nauwkeurig gemeten en afgewogen. Door tussentijds de profieldieptes van de banden te komen controleren, kunnen wij perfect voorspellen wanneer de banden zullen moeten vervangen worden. Deze rapportering wordt jullie gratis aangeleverd in ons service pakket.

Onze dienstverlening houdt tevens in dat CL Tyres de banden bij de klant gaat leveren en indien gewenst ook ter plaatse de montage uitvoert. Door dit over te laten aan specialisten die hiervoor het juiste materiaal binnen handbereik hebben, zullen de machines veel minder lang stil staan, en bespaart u dus op de kosten.

De banden die wij bij u monteren gaan we ook trimestrieel opvolgen. Hierdoor zijn we in de mogelijkheid om problemen op te sporen en te herstellen vooraleer grotere schade is aangericht. Uiteraard krijgt u hiervan een rapport.